Cautare

362 de rezultate pentru "ateliere de pictura" (7.44 secunde)
bluze si rochii pictate de ea, din matase naturala, in si bumbac. "O rochie pictate de mine costa 150 RON, iar o bluza pictata costa intre 95 - 120 RON, in functie de modelul pe care il are. Pictura pe matase are un avantaj:
Arta de a fura timpului o faramitura de clipa - Fotografia Fotografia este vraja, este dragoste, amintire. ... Te ajuta sa iti repui gandurile in ordine, cand vezi fotografia cuiva drag, iti aduci aminte de acea persoana cu mare drag, iar intensitatea batailor inimii creste.
Multe lucrari de-ale lui sunt patinate; Silviu Ioan Soare este si licentiat al Facultatii de Chimie Organica din Bucuresti. Veti vedea ca lucrarile sunt diferite din punct de vedere cromatic. ... "Lumea ma cunoaste mai mult din expozitiile de pictura.
Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica; ... Azi, in contextul in care Crin Antonescu revine in politica, interviul din 1999 cu cel supranumit Robert de Niro al politicii romanesti pare mai actual ca oricand.
Uratul poate fi uneori reprezentat de prea multa armonie. Intr-o dupa-amiaza luminoasa, impreuna cu doamna Hanna Derer, profesor la Facultatea de Arhitectura, am facut o plimbare pe Calea Victoriei.
Activitatea de baza a mea este pictura in ulei si sulptura in marmura. ... Il gasiti in fiecare zi, langa pod, in parcul cu trandafiri, in apropiere de debarcader sau il puteti suna pe nr. de telefon:
Eva Catalin si Razvan Moraru au venit la targul 100 de traditii romanesti organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR. Specificul atelierului este simbolul si facem pictura pe lemn decupat.
Pictura era o mai veche dragoste a mea si in prezent si sculptez si pictez. ... Din primii ani ai copilariei m-am apucat sa pictez, in special creandu-mi un stil propriu, urmand anumite simboluri legate de tara noastra si lucrurile bune care ne inconjoara, creandu-mi un stil propriu.
Un caz de rapire din Romania (Autor : ... FARCAS) Rapirile OZN efectuate de extraterestri reprezinta un domeniu controversat, chiar si printre ufologii cu state de vechime.
Marele Meteor, adica Manastirea Schimbarea la Fata a lui Hristos, este cea mai cunoscuta manastire a Complexului monahal de la Meteora; ea s-a construit pe stanca ce se gaseste in extremitatea vestica a padurii de pietre si este cea mai mare din regiunea Meteorei.
Dementa vasculara este una din cele mai des intalnite forme de dementa, ocupand locul doi dupa boala Alzheimer. Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Infertilitatea la barbati are loc datorita productiei slabe de spermatozoizi. Aceasta mai poate avea loc daca spermatozoizii sunt diformi sau imobili sau exista un blocaj care previne eliberarea de spermatozoizi.
Fenomenul a insotit aparent omenirea de-a lungul intregii sale existente, lasand urme in legende, in basmele populare, in traditiile samanice, in religii, ca si in multe texte antice.
Cazul S.C., de rapire OZN (Autor: ... FARCAS) Dintre cazurile de rapire pe care le-am investigat personal, cel mai tipic este cel al lui S.C., persoana obisnuita, cu picioarele pe pamant, careia nu-i sta in fire sa confabuleze si cu care ma si inrudesc prin alianta.
Chiar si specialistii cu origine aromana s-au integrat curentelor academice din tara in care locuiesc, ceea ce provoaca un semn si mai mare de intrebare printre aromanii din Romania, Albania, Macedonia si Grecia.
Primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter, a declarat ca pe parcursul a trei zile, intre 1 si 3 septembrie, in oras vor avea loc o serie de spectacole de muzica usoara si populara, concursuri sportive, precum si expozitii de pictura sau fotografii.
Presedintele sarb, Boris Tadici (foto), va asista, la Constanta, la meciul de fotbal dintre echipele nationale ale Serbiei si Romaniei, desfasurat in calificarile pentru Cupa Mondiala din 2010.
Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a donat recent mai multe obiecte frumoase, primite de la presedinti de stat, dar si de la alte personalitati din diverse domenii, Muzeului Senatului. Astfel, toti romanii vor putea in curand sa se bucure de aceste obiecte atunci cand viziteaza muzeul.
Pe internet circula o pictura: ... Vedeti, asadar, o imagine mai plastica decat un Grigorescu si mai graitoare decat realitatea cu care am fost bombardati de pe toate posturile TV.
Obiectele de arta sunt tot mai cautate pe piata romaneasca. Cele cateva case de licitatie de la noi ruleaza circa 10 milioane de euro anual. Iar vanzarile au crescut in 2004, an considerat de specialistii din domeniu ca fiind de maturitate pentru piata de arta.
google-analytics.com